Niciun comentariu

Apartamente de vanzare în Bragadiru: Apartamente Bragadiru – Vladuta Residence: Un Nou Început Lângă Inima Bucureștiului

Un Oraș la Granița Capitalei, apartamente moderne, viață liniștită

La marginea Bucureștiului, Bragadiru emerge ca un punct de atracție pentru cei care doresc să trăiască aproape de capitală, dar într-un cadru mai liniștit. Acest oraș în creștere rapidă oferă un echilibru ideal între liniștea suburbii și dinamismul urban.

De Ce Vlăduță Residence?

Situat pe Strada Diamantului, Vladuta Residence promite să ofere o viață de calitate în inima Bragadiru. Cu finisaje de excepție și un design modern, acest complex rezidențial a devenit rapid o alegere populară pentru cei care doresc să achiziționeze o locuință nouă.

Avantajele Vlăduță Residence includ:

 • Locație strategică: La doar 5 minute de București, accesul către capitală este facil și rapid.
 • Facilități variate: De la garsoniere până la apartamente cu trei camere, complexul are opțiuni pentru toate gusturile și nevoile.

Orașul Bragadiru, în sine, se dovedește a fi un plus major pentru rezidenți. Cu o serie de faciltiati, de la restaurante la parcuri și spitale, viața aici este convenabilă și plăcută.

O Investiție Inteligentă

Achiziționarea unui apartament în Vladuta Residence nu este doar o alegere pentru confortul zilnic, ci și o investiție pentru viitor. Cu dezvoltarea continuă a Bragadiru, valoarea imobiliarelor este pe un trend ascendent.

Acces rapid din București

Apropierea de București face din Bragadiru un loc ideal pentru navetă. Cu rute de autobuz multiple și acces facil la artere majore, transportul devine un aspect minor pentru rezidenții locali.

Dacă doriți să îmbinați liniștea vieții suburbane cu dinamismul orașului, Vladuta Residence în Bragadiru poate fi soluția. Cu un design modern, facilități variate și o localizare strategică, aceasta promite să fie alegerea ideală pentru un nou început.

Vezi mai multe detalii aici!

Dacă ai nevoie de servicii de Branșare electrică in Bragadiru, îți romandăm BransamenteElectrice.com.ro

Un comentariu

Turul Video al ansamblului rezidential

UPDATE 2022: complexul nostru rezidential NU MAI OFERA RATE LA DEZVOLTATOR. Multumim pentru intelegere!

Locuinte Bragadiru – îți prezentăm cu mare drag turul virtual al proiectului rezidențial ADM Rezidențial, apartamente și garsoniere, disponibile lângă București (în Bragadiru) pentru intreaga familie. Echipa noastră a creat pentru tine un tur virtual interior și exterior al celui mai primitor, prietenos și nou cartier rezidențial de lângă București, în comuna Bragadiru.

Avem disponibile apartamente noi, garsoniere noi, la prețuri excepționale, într-o zonă foarte ușor accesibilă, cu zone verzi, emisii de poluare foarte scăzute, liniște și înconjurat de o comunitate de oameni excepționali. Chiar lângă blocuri ai un magazin Mega Image complet aprovizionat, în zonă sunt școli și zone de relaxare extrem de frumoase, pentru întreaga familie și pentru orice vârstă.

Te invităm să pășești în lumea Adm Rezidențial și chiar să ne vizitezi. Te așteptăm azi sau în orice altă zi dorești să vizitezi apartamente Bragadiru, garsoniere, extrem de moderne, renovate, proaspăt construite cu cele mai bune materiale, special pentru tine! Ai găsit condiții rate la dezvoltator cele mai bune din București!

 

Complex rezidențial apartamente București

 

Rate la dezvoltator Bucuresti 2018-2019
Te poti muta imediat! Vino sa descoperi noul ansamblu rezidential Bragadiru!

Dă click pe video și descoperă în detaliu cel mai nou ansamblu rezidențial cu apartamente și garsoniere din București. Suntem situați în comuna Bragadiru, la doar câțiva kilometri de București, o zonă verde și liniștită, ideală pentru confortul și relaxarea ta după o zi grea la serviciu. Aici avem atât de multe facilități și am creat pentru tine un spațiu perfect pentru a-ți găsi liniștea, departe de nebunia metropolei, cu zonă de relaxare, shopping, școală și spații verzi. Îți oferim cele mai bune condiții pentru locuinte in Bragadiru, vino să ne cunosti și să te convingi!

 

Apartamente in Bragadiru

Alege cea mai prietenoasă și avantajoasă ofertă pentru tine, chiar în Bragadiru, disponibilitate imediată la apartamente și garsoniere chiar in Bragadiru, langa Bucuresti! Îți oferim:

 • Ansamblu Rezidential langa Bucuresti
 • Poze reale din ansamblu
 • Poze reale din tipul de apartament
 • Schite pe fiecare tip de apartament
 • Specificati despre dotari si finisaje
 • Recomandari de amenajari
 • Ansamblu Rezidential cu scoala si magazine
 • Disponibilitate pe etaje in functie de ansamblu
 • Consultanta LIVE in timpul cautarii
Niciun comentariu

Ce inseamna rate la dezvoltator Bucuresti?

UPDATE 2022: complexul nostru rezidential NU MAI OFERA RATE LA DEZVOLTATOR. Multumim pentru intelegere!

Ce inseamna rate la dezvoltator Bucuresti? Inainte sa te decizi daca aceasta este cea mai buna varianta de finantare a unui apartament sau a unei garsoniere pentru tine (si cu siguranta este!), ne-am gandit sa iti explicam pe indelete ce inseamna de fapt si de drept ratele la dezvoltator.

Dezvoltatorul este persoana juridica ce detine un teren si care se hotaraste sa construiasca pe acesta un ansamblu rezidential, de tip casa, apartament sau garsoniera. O data construite, acestea sunt expuse potentialilor clienti, fie cu plata rapida, directa si integrala, fie sub forma de rate la dezvoltator (o facilitate de plata de tip avans, iar apoi rate lunare fixe pentru o anumita perioada de timp).

Aceasta facilitate de plata a aparut ca o nevoie a dezvoltatorului, dar si a clientului. Fiind o piata imobiliara instabila, cu cresteri bruste sau scaderi foarte mari, cu aparitia si disparitia variantelor alternative tip Prima Casa si cu toate conditionarile din ce in ce mai stricte ale bancilor, facilitatea numita rate la dezvoltator devine extrem de atractiva, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru clienti.

Rate la dezvoltator Bucuresti 2018-2019

ADM REZIDENTIAL este un ansamblu rezidential cu garsonierea, apartamente de 2 si 3 camere situat in comuna Bragadiru, la doar cativa kilometri de Bucuresti (20 de minute de centru). Proiectul nostru a fost construit intr-o zona verde, linistita si usor accesibila de langa Bucuresti si oferim celor interesati rate la dezvoltator extrem de avantajoase, obtii acordul extrem de rapid, fara batai de cap si aici ai mereu profesionisti prietenosi si intelegatori, care te vor consulta si te vor ajuta.

ce inseamna rate la dezvoltator?
Profesionistii ADM REZIDENTIAL iti vor explica pe indelete tot ce ai nevoie sa stii despre rate la dezvoltator. Acum ai partenerii perfecti pentru o casa nou asa cum ti-ai dorit mereu!

La noi, ratele sunt flexibile sau pot fi flexibile, putand fi ajustate pe parcurs. Perioada de rambursare este mai mica decat a altor credite, iar in calitate de cumparator poti negocia direct ratele, avansul si perioada de acordare a creditului. Te poti muta imediat si fara batai de cap, ai toata sustinerea noastra! Asadar, pentru a raspunde pe scurt la intrebarea Ce inseamna rate la dezvoltator Bucuresti?

Ratele la dezvoltator reprezinta o facilitate de plata in rate a unui apartament sau a unei garsoniere, intr-un ansamblu rezidential nou. Ratele sunt flexibile, la fel si avansul, conditiile putand fi negociate direct cu firma ce detine complexul rezidential, fiind o intelegere foarte avantajoasa de ambele parti. Te-ai decis? Vino sa ne cunosti astazi sau vizioneaza turul video al proprietatii ADM REZIDENTIAL.

Niciun comentariu

Top 10 motive sa alegi ADM REZIDENTIAL

UPDATE 2022: complexul nostru rezidential NU MAI OFERA RATE LA DEZVOLTATOR. Multumim pentru intelegere!

ADM REZIDENTIAL se numara printre cei mai buni dezvoltatori de proiecte rezidentiale din Bucuresti. De la inceput ne-am dorit sa oferim clientilor nostri confort, preturi exceptionale la apartamente si cartiere cu finisaje de calitate, acces facil din toate punctele de vedere si o zona rezidentiala care sa poata fi numita inca de la prima vedere ACASA, din toata inima.

Ne adresam tuturor persoanelor interesate sa detina propria casa, obtinuta in cele mai bune conditii, fie achitat integral, fie cu rate la dezvoltator, extrem de facile si la indemana, conditii flexibile, ce pot fi negociate in functie de situatia fiecarui client. Astazi ne dorim sa iti oferim top 10 motive sa te muti in complexul ADM REZIDENTIAL imediat!

10 motive sa alegi adm rezidential
In sfarsit, esti acasa! La ADM REZIDENTIAL ai gasit exact ce ai nevoie pentru o viata linistita si fericita! Te poti muta imediat!

Top 10 motive sa alegi ADM REZIDENTIAL

 1. Apartamente si garsoniere gata, la cheie, deja finalizate
 2. Zona foarte aproape de Bucuresti, acces facil, zona verde si cu poluare putina. Acces extrem de rapid la autobuz si microbuz.
 3. Zona dotata cu supermarketuri foarte apropiate de apartamente, scoala si zone de relaxare (Penny, LIDL si Cora Alexandriei, MEGA IMAGE, Leroy Merlin)
 4.  In zona sunt gradinite, scoli 1-8 si in apropiere liceu.
 5. Pe langa parcul, piscina si centrul SPA ce vor fi disponibile in cadrul complexului, clientii au la dispozitie Parcul Bragadiru
 6. Conditii rate la dezvoltator extrem de bune, flexibilitate si negocieri punctuale
 7. Preturi extrem de bune pentru apartamente si garsoniere de cea mai buna calitate
 8. Avem o comunitate de proprietari exceptionala, oameni de calitate
 9. Acces controlat in centrul rezidential, pe baza de cartela si bariera