Niciun comentariu

Ce inseamna rate la dezvoltator Bucuresti?

UPDATE 2022: complexul nostru rezidential NU MAI OFERA RATE LA DEZVOLTATOR. Multumim pentru intelegere!

Ce inseamna rate la dezvoltator Bucuresti? Inainte sa te decizi daca aceasta este cea mai buna varianta de finantare a unui apartament sau a unei garsoniere pentru tine (si cu siguranta este!), ne-am gandit sa iti explicam pe indelete ce inseamna de fapt si de drept ratele la dezvoltator.

Dezvoltatorul este persoana juridica ce detine un teren si care se hotaraste sa construiasca pe acesta un ansamblu rezidential, de tip casa, apartament sau garsoniera. O data construite, acestea sunt expuse potentialilor clienti, fie cu plata rapida, directa si integrala, fie sub forma de rate la dezvoltator (o facilitate de plata de tip avans, iar apoi rate lunare fixe pentru o anumita perioada de timp).

Aceasta facilitate de plata a aparut ca o nevoie a dezvoltatorului, dar si a clientului. Fiind o piata imobiliara instabila, cu cresteri bruste sau scaderi foarte mari, cu aparitia si disparitia variantelor alternative tip Prima Casa si cu toate conditionarile din ce in ce mai stricte ale bancilor, facilitatea numita rate la dezvoltator devine extrem de atractiva, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru clienti.

Rate la dezvoltator Bucuresti 2018-2019

ADM REZIDENTIAL este un ansamblu rezidential cu garsonierea, apartamente de 2 si 3 camere situat in comuna Bragadiru, la doar cativa kilometri de Bucuresti (20 de minute de centru). Proiectul nostru a fost construit intr-o zona verde, linistita si usor accesibila de langa Bucuresti si oferim celor interesati rate la dezvoltator extrem de avantajoase, obtii acordul extrem de rapid, fara batai de cap si aici ai mereu profesionisti prietenosi si intelegatori, care te vor consulta si te vor ajuta.

ce inseamna rate la dezvoltator?
Profesionistii ADM REZIDENTIAL iti vor explica pe indelete tot ce ai nevoie sa stii despre rate la dezvoltator. Acum ai partenerii perfecti pentru o casa nou asa cum ti-ai dorit mereu!

La noi, ratele sunt flexibile sau pot fi flexibile, putand fi ajustate pe parcurs. Perioada de rambursare este mai mica decat a altor credite, iar in calitate de cumparator poti negocia direct ratele, avansul si perioada de acordare a creditului. Te poti muta imediat si fara batai de cap, ai toata sustinerea noastra! Asadar, pentru a raspunde pe scurt la intrebarea Ce inseamna rate la dezvoltator Bucuresti?

Ratele la dezvoltator reprezinta o facilitate de plata in rate a unui apartament sau a unei garsoniere, intr-un ansamblu rezidential nou. Ratele sunt flexibile, la fel si avansul, conditiile putand fi negociate direct cu firma ce detine complexul rezidential, fiind o intelegere foarte avantajoasa de ambele parti. Te-ai decis? Vino sa ne cunosti astazi sau vizioneaza turul video al proprietatii ADM REZIDENTIAL.

Comments (0)