Complexul ADM REZIDENTIAL se afla la numa1,6 km de Bucuresti, pe soseaua Alexandriei, pana in Centura Bucurestiului, in spatele magazinului de bricolaj Leroy Merlin.

Accesul in cadrul complexului se face extrem de facil, prin sensul giratoriu dinaintea pasarelei peste Soseaua de Centura, la numai 100 de metri de sos. Alexandriei.

Tot la aceeasi distanta se afla si statia RATB pentru doua linii de transport in comun, precum si peste 5 linii maxi-taxi.

Atat intrarea cat si iesirea din Bucuresti se face pe sos. Alexandriei, cu doua benzi pe sens, blocajele in trafic in orele de varf fiind moderate.

Complexul este edificat in Cartierul Independentei, o zona relativ noua in care predomina locuintele tip vila.

In aproprierea complexului identificam unitati de invatamant prescolar si gimnazial, private sau de stat, parcuri frumos amenajate si zone de agreement.

La 6 statii de autobuz, mijloacele de transport se diversifica, clientii putand opta pentru troleibuz, tramvai, metrou usor etc….. catre toate zonele Bucurestiului.

Locuitorii complexului, pe langa un parc propriu de dimensiuni generoase, vor beneficia de o piscina interior si un centru WELLNESS.

Accesul va fi controlat la intrarea si iesirea din complex.