ADM REZIDENTIAL, compania dezvoltatoare a proiectului, are in portofoliu un numar de peste 400 de apartamente construite pana in prezent, printre care mentionam Complexul Monumentului, unde am reusit sa adunam peste 270 de familii multumite.

Dand dovada de respect fata de clientii nostrii, atat Complexul Monumentului (finalizat), cat si actualul complex ADM REZIDENTIAL, ambele localizate in orasul Bragadiru, au parcuri proprii, utilizate exclusiv de locatari.

Complexul ADM REZIDENTIAL dezvoltat in prezent, pe langa parcul generos, va beneficia de o piscina acoperita, un centru SPA si multiple spatii comerciale.

In cadrul complexului vor fi construite 4 blocuri cu cate doua scari, urmand a totaliza un numar de 800 de apartamente, primul bloc de 170 apartamente fiind finalizat si predat integral.

Fiecare proiect dezvoltat este rodul experientei noastre acumulate pe parcursul anilor, reusind astfel sa oferim garsoniere si apartamente de 2 sau 3 camere bine compartimentate si optimizate, menite sa indeplineasca cele mai exigente criterii.

Nu facem niciun compromis in ceea ce priveste calitatea, avand furnizori consacrati, care si-au dovedit eficienta, printre care enumeram : Cesarom, Baumit, VERBLOCK, Deutek, Porotherm, DEDEMAN, etc.. lista materialelor folosite, testele de calitate realizate si garantiile lucrarilor fiind disponibile clientilor in documentatia atasata CARTII CONSTRUCTIEI.

Vrei mai multe informatii?