Niciun comentariu

Top 10 motive sa alegi ADM REZIDENTIAL

UPDATE 2022: complexul nostru rezidential NU MAI OFERA RATE LA DEZVOLTATOR. Multumim pentru intelegere!

ADM REZIDENTIAL se numara printre cei mai buni dezvoltatori de proiecte rezidentiale din Bucuresti. De la inceput ne-am dorit sa oferim clientilor nostri confort, preturi exceptionale la apartamente si cartiere cu finisaje de calitate, acces facil din toate punctele de vedere si o zona rezidentiala care sa poata fi numita inca de la prima vedere ACASA, din toata inima.

Ne adresam tuturor persoanelor interesate sa detina propria casa, obtinuta in cele mai bune conditii, fie achitat integral, fie cu rate la dezvoltator, extrem de facile si la indemana, conditii flexibile, ce pot fi negociate in functie de situatia fiecarui client. Astazi ne dorim sa iti oferim top 10 motive sa te muti in complexul ADM REZIDENTIAL imediat!

10 motive sa alegi adm rezidential
In sfarsit, esti acasa! La ADM REZIDENTIAL ai gasit exact ce ai nevoie pentru o viata linistita si fericita! Te poti muta imediat!

Top 10 motive sa alegi ADM REZIDENTIAL

  1. Apartamente si garsoniere gata, la cheie, deja finalizate
  2. Zona foarte aproape de Bucuresti, acces facil, zona verde si cu poluare putina. Acces extrem de rapid la autobuz si microbuz.
  3. Zona dotata cu supermarketuri foarte apropiate de apartamente, scoala si zone de relaxare (Penny, LIDL si Cora Alexandriei, MEGA IMAGE, Leroy Merlin)
  4.  In zona sunt gradinite, scoli 1-8 si in apropiere liceu.
  5. Pe langa parcul, piscina si centrul SPA ce vor fi disponibile in cadrul complexului, clientii au la dispozitie Parcul Bragadiru
  6. Conditii rate la dezvoltator extrem de bune, flexibilitate si negocieri punctuale
  7. Preturi extrem de bune pentru apartamente si garsoniere de cea mai buna calitate
  8. Avem o comunitate de proprietari exceptionala, oameni de calitate
  9. Acces controlat in centrul rezidential, pe baza de cartela si bariera

Comments (0)