Un comentariu

Turul Video al ansamblului rezidential

UPDATE 2022: complexul nostru rezidential NU MAI OFERA RATE LA DEZVOLTATOR. Multumim pentru intelegere!

Locuinte Bragadiru – îți prezentăm cu mare drag turul virtual al proiectului rezidențial ADM Rezidențial, apartamente și garsoniere, disponibile lângă București (în Bragadiru) pentru intreaga familie. Echipa noastră a creat pentru tine un tur virtual interior și exterior al celui mai primitor, prietenos și nou cartier rezidențial de lângă București, în comuna Bragadiru.

Avem disponibile apartamente noi, garsoniere noi, la prețuri excepționale, într-o zonă foarte ușor accesibilă, cu zone verzi, emisii de poluare foarte scăzute, liniște și înconjurat de o comunitate de oameni excepționali. Chiar lângă blocuri ai un magazin Mega Image complet aprovizionat, în zonă sunt școli și zone de relaxare extrem de frumoase, pentru întreaga familie și pentru orice vârstă.

Te invităm să pășești în lumea Adm Rezidențial și chiar să ne vizitezi. Te așteptăm azi sau în orice altă zi dorești să vizitezi apartamente Bragadiru, garsoniere, extrem de moderne, renovate, proaspăt construite cu cele mai bune materiale, special pentru tine! Ai găsit condiții rate la dezvoltator cele mai bune din București!

 

Complex rezidențial apartamente București

 

Rate la dezvoltator Bucuresti 2018-2019
Te poti muta imediat! Vino sa descoperi noul ansamblu rezidential Bragadiru!

Dă click pe video și descoperă în detaliu cel mai nou ansamblu rezidențial cu apartamente și garsoniere din București. Suntem situați în comuna Bragadiru, la doar câțiva kilometri de București, o zonă verde și liniștită, ideală pentru confortul și relaxarea ta după o zi grea la serviciu. Aici avem atât de multe facilități și am creat pentru tine un spațiu perfect pentru a-ți găsi liniștea, departe de nebunia metropolei, cu zonă de relaxare, shopping, școală și spații verzi. Îți oferim cele mai bune condiții pentru locuinte in Bragadiru, vino să ne cunosti și să te convingi!

 

Apartamente in Bragadiru

Alege cea mai prietenoasă și avantajoasă ofertă pentru tine, chiar în Bragadiru, disponibilitate imediată la apartamente și garsoniere chiar in Bragadiru, langa Bucuresti! Îți oferim:

  • Ansamblu Rezidential langa Bucuresti
  • Poze reale din ansamblu
  • Poze reale din tipul de apartament
  • Schite pe fiecare tip de apartament
  • Specificati despre dotari si finisaje
  • Recomandari de amenajari
  • Ansamblu Rezidential cu scoala si magazine
  • Disponibilitate pe etaje in functie de ansamblu
  • Consultanta LIVE in timpul cautarii